Reviews

Lotte, 33 jaar

Gedurende mijn zwangerschap, bevalling én de periode daarna voelde Pamela feilloos aan waar ze mij in kon ondersteunen. Zo heeft ze d.m.v. massage mijn lijf extra aandacht gegeven in de laatste weken van mijn zwangerschap en zorgde ze voor extra ondersteuning (én gezelligheid!) tijdens de bevalling zelf om alles zo soepel mogelijk te laten verlopen.

 

Ik ben zo blij dat ze erbij was, want samen met mijn vriend erbij vormden we het perfecte team. Never change a winning team zeggen ze ;-) Dus ook na de bevalling kwam Pam meerdere malen bij ons thuis voor o.a. een aantal post partum behandelingen voor het herstel van mijn lijf en een cursus babymassage. Met haar warme en vrolijke persoonlijkheid was het een feestje om haar er ook bij te hebben tijdens de kraamtijd en het cirkeltje rond te maken.

 

Dankjewel lieve Pam voor alle goede zorgen!


Kimberley, 26 jaar

Ik kom nu ongeveer 1.5 jaar bij Pamela, elke keer als ik bij haar lig, kom ik tot rust. Mijn hoofd word leeg en mijn spieren ontspannen. Als Pamela klaar is heb ik het gevoel dat ik er weer tegen aan kan!

 

Hoe veel stress of spanningen mijn lichaam ook heeft, Pamela heeft zulke gouden handen, zij krijgt dit eruit!

Loes, 41 jaar

Super fijne pijn verlichtende acupressuur massage gehad van Pamela. Na jaren rond te hebben gelopen met bekkenklachten na mijn zwangerschap brengt dit eindelijk verlichting! Buiten dat Pamela super massages uitvoert laat Pamela je ook per direct op je gemak voelen!

 

Een dikke aanrader dus!


Audrey, 33 jaar

Door mijn zittend beroep als illustrator en vormgever heb ik regelmatig last van mijn rug en nek. Iets wat mijn lichaam dan ontzettend veel ontspanning geeft is mijn maandelijkse bezoek aan By POP's.

 

Ik ben sinds het begin vaste klant en beschouw mijn WOW massage als een onmisbaar moment van compleet afschakelen, voor mijn lichaam zorgen en even verdwijnen uit de drukte waarin we leven. Pam voelt tijdens de sessie altijd aan wat mijn lichaam nodig heeft en welke plek bijvoorbeeld wat extra aandacht kan gebruiken. De massages zijn simpelweg heerlijk.

 

Keer op keer vertel ik haar na de sessie dat dit de beste massage tot nu toe was, omdat ze het steeds blijft overtreffen!

 

En wat ik ook bijzonder vind is dat een sessie nooit hetzelfde is. Maar wel altijd optimaal genieten. Ze is fantastisch in haar vak. Ik kijk elke maand weer uit naar deze speciale momenten voor mijzelf bij By POP’s.

Janine

Heerlijke massage, fijne ambiance, meer dan bekwame masseuse, kort gezegd een absolute aanrader. 

Kethie

Pamela neemt echt de tijd om je eerst te leren kennen, en om te kijken wat je wenst en wat bij je past. Je voelt je gelijk op je gemak.

 

Na de ontzettend fijne massage voelde ik me heerlijk ontspannen en als herboren.


Saskia

 

Ik kwam bij Pamela terecht omdat mijn bekken en rug aan de rechterkant helemaal vastzaten. Pamela heeft dit met de juiste opbouw in massage en met de goede frequentie veel losser kunnen krijgen.

 

Eerst een aantal keer stoelmassages gehad, daarna tot nu toe steeds op de massagetafel. 

Heel professioneel, ze voelt precies waar de pijnpunten zitten en met zoveel aandacht en toewijding!!!

 

Ik zou haar aan iedere vrouw aanbevelen.

Marjon

Een massage van Pamela is een ware weldaad voor je lijf!

 

Ze is zeer kundig en geeft je wat je nodig hebt. Het is geen standaard afwerking van technieken, ze voelt waar je extra aandacht kan gebruiken en pakt het aan.

 

Pamela zorgt voor een ontspannen sfeer en is heel vriendelijk.

 

Ik raad het iedereen aan, het is zoooooooo fijn ;) 

Wanda, 54 jaar

Een massage bij By POP's betekent voor mij een bewustzijn van de spieren die aandacht nodig hebben.

 

De handen die voelen (zonder woorden) waar ik de massage het meest nodig heb, de energie die haar handen door mijn lichaam laat gaan.

 

Geen enkele massage is hetzelfde omdat het de juiste banen zoekt en mij de energie geeft die ik nodig heb, kortom magisch, iedere keer weer.