Over By POP's

Wat betekent POP?

 

Pamela Odette Phyllis zijn mijn namen die ik bij geboorte in 1968 heb gekregen, waarbij meteen de combinatie van mijn voorletters opvalt: POP. Al snel was dan ook de naam van mijn praktijk gevonden. 


Geschiedenis

Het geven en krijgen van massages werd mij op jonge leeftijd met de paplepel ingegoten door mijn Thaise oma en Indonesische opa in wiens huis ik ben geboren en getogen.

 

Daarnaast was ik van jongs af aan geïnteresseerd in de leefwereld van het kind dat met een eigen kijk en de onmisbare fantasie een visie op de wereld heeft.

 

Vele jaren later masseerde mijn oma mijn eerste kindje en ontdekte ik vrij snel het effect in minder darmkrampjes en beter slaapritme.

 

Drie jaar later masseerde ik vrij snel na geboorte mijn tweede kindje die tot op de dag van vandaag zich zo lang mogelijk door mij laat masseren.

 

Massages zijn niet meer uit mijn dagelijks leven te denken!

Ervaring

De Indonesische massage beheers ik met gebruik van handen en voeten.

 

Opleidingen:

2014:

Babymassage en Rebozo;

2017:

Wellness-, zwangerschaps-, kind/jeugd- en stoelmassage en een HBO-opleiding tot kindercoach;

2021

Zorgmassage en eind van dat jaar bevallings- & kraammassage.

Begin 2022:

begeleidde ik mijn eerste bevalling met diverse postpartumbehandelingen.

2022:

Javaanse Jamu Stempelmassage, Moxatherapie, Thaise Postpartum Massage en Pitjit Jalan. 

2023

Anatomie, Pathologie en Fysiologie, Zwangerschaps- reflexologie, EHBO, Basis Meridianenleer en Zwanger- schapsreflexologie voor Doula & Vroedvrouw.

2024:

Keizersnede-behandeling volgens De Keizersnedeclub in Amsterdam, Psychozone Aroma Reflexologie, Regendruppelmassage, Urut Isiwa (Molukse (postpartum) massage en werken op Thaise energielijnen) Module 1 en Fertiliteitsreflexologie.

Vrijwilligerswerk

Na jaren vrijwilligerswerk te hebben verricht in kinderactiviteiten wilde ik mijn interesse ondersteunen met gedegen kennis en heb daarvoor de HBO-opleiding tot kindercoach gevolgd.

Sinds oktober 2017 ben ik penningmeester voor de stichting Breadfruit House Dominica die door middel van creativiteit kinderen leren omgaan met hun emoties. In augustus 2022 ben ik naar dit Caribisch eiland gegaan om samen met de oprichtster het kindcentrum in ons eigen gebouw in te richten.

In februari 2019 ben ik gestart als vrijwilliger op een leefstijlwoning voor Indonesische ouderen met een dementie bij wie een grote behoefte is om niet alleen maar functioneel aangeraakt te worden. Na de opleiding Zorgmassage geef ik handmassages en naar vraag klachtenbehandeling, naast de maandelijkse Indonesische kookmiddag.

Voor dezelfde zorginstelling zorg ik voor inkoop van wenskaarten en postzegels die de bewoners bij de receptie kunnen kopen en geef ik stoelmassages aan de medewerkers.


Licenties