Pampering

Pampering is een mooi Engels woord voor "in de watten leggen" of "verwennen". Met massage laat je jezelf in de watten leggen en geef je je lichaam de ultieme ontspanning die het soms heel erg nodig heeft.

 

Daarnaast heeft het woord "Pampering" dezelfde eerste drie letters als mijn naam Pamela.  Alle massagetechnieken die ik toepas, vallen dan ook met recht onder "pampering"!

Aanstaande moeder

Zwangerschapsmassage is een weldaad voor iedere aanstaande moeder. Bij eventuele klachten geeft het directe verlichting. Tevens wordt de zwangerschap bewuster ervaren en worden lichamelijke signalen duidelijker. 

 

Vanaf €70,-


Pre- & post-partum

Tijdens de zwangerschap kun je jezelf laten ondersteunen door informatie-uitwisseling en kun je kiezen voor mijn begeleiding en ondersteuning tijdens de bevalling en kraamtijd. Voor meer informatie klik hier en neem contact met mij op voor een gratis kennismakingsgesprek.


Baby

Babymassage geeft extra aandacht aan je baby en versterkt de band tussen ouder & kind. Naast ontspanning bevordert massage het immuunsysteem, slaapgedrag en spijsvertering. De baby wordt bewust van zichzelf en de lichamelijke ontwikkeling.

 

Privécursus op praktijklocatie* 4 lessen €225,-


WOW

Women Only Wellness is een intuïtieve, ontspannende of revitaliserende massage exclusief voor dames, waarbij de achterzijde van kruin tot puntje van de tenen wordt gemasseerd. Regelmatig masseren verbetert het immuunsysteem.

 

Vanaf 60 minuten €65,-


Zorgmassage

Als massage op de huid te dichtbij komt, gebruik ik een massagedoek of meerdere handdoeken. Inzetbaar in een verzorgings- huis, palliatieve zorg, opvang voor kinderen en jongeren, bij personen met niet-aangeboren hersenletsel of een dementie,  HSP, ADHD en autisme.

Vanaf 30 minuten €35,-


Rebozo

Bij deze laagdrempelige massagetechniek ligt een gedeelte van het geklede lichaam in een doek en wordt daarin gewiegd en geschud, waardoor spanningen in het lichaam worden losgelaten en aarding gevoeld zal worden.

 

Vanaf 30 minuten €35,--


*in overleg ook mogelijk op thuislocatie