WOW!

Women Only Wellness massage

Deze intuïtieve, ontspannende of revitaliserende massage is exclusief voor dames.

De 60-minuten durende massage werkt ontspannend op de spieren en stimuleert het eigen lichaam tot het aanmaken van de gelukshormonen endorfine en oxytocine. Daarnaast wordt door herhaling van de massages het immuunsysteem versterkt.

De achterzijde wordt van kruin tot puntje van de tenen gemasseerd en kan verlengd worden met een gezichtsmassage of massage van andere aandachtsgebieden.


Aanstaande moeder

Tijdens de zwangerschap verandert er veel in het lichaam van de aanstaande moeder. Het mooie proces van het (vol)dragen van een baby brengt fysieke en hormonale veranderingen met zich mee die invloed hebben op het vrouwelijk lichaam. Deze kunnen zich uiten in lichamelijke klachten zoals pijn in rug en nek, vocht vasthouden, bekkenklachten, kramp in kuiten en een verslechterde nachtrust.

Aandachtige zwangerschapsmassage geeft directe verlichting van pijn en ongemak. Hierdoor wordt de zwangerschap bewuster ervaren, waardoor lichamelijke signalen duidelijker worden. De bloedcirculatie wordt verbeterd, waardoor afvalstoffen en/of vocht sneller het lichaam verlaten. Daarnaast werkt massage kalmerend, pijnbestrijdend en stimuleert de aanmaak van gelukshormonen.


Baby

De ongeboren baby heeft gedurende de zwangerschap een continue aanraking gevoeld van de aanstaande moeder door haar bewegingen en het vruchtwater.

Na de geboorte wordt de aanraking veel minder en kan de baby daarop reageren. Veelvuldig de baby knuffelen en bij je houden is dan ook alleen maar goed voor de baby.

Met babymassage geef je extra aandacht aan je baby en versterkt de band tussen ouder & kind. Het geeft ontspanning en bevordert onder andere het immuunsysteem, slaapgedrag en spijsvertering.

De baby wordt bewust van zichzelf en de lichamelijke ontwikkeling.


Kind & Jeugd

Door een massage, in het bijzijn van een ouder of verzorger, kan het zelfbewustzijn van een kind of jeugdige worden vergroot. Hierdoor worden sociale contacten makkelijker aangegaan, worden concentratie, communicatie en samenwerking beter, wordt slaapgedrag bevorderd met als resultaat meer uitgerust opstaan en uiteindelijk ook beter groeien. Kortom, het kind gaat beter in zijn vel zitten.


Rebozo

Is een laagdrempelige massagetechniek met een van oorsprong Midden- en Zuid-Amerikaanse doek. Een gedeelte van het geklede lichaam ligt in de doek en wordt daarin gewiegd en geschud, waardoor spanningen in het lichaam worden losgelaten en aarding gevoeld zal worden.

Deze massagetechniek is geschikt voor aanstaande of net bevallen moeders, kinderen en volwassenen (ook met ADHD, ADD, HSP en autisme), senioren, mindervaliden en zorgbehoeftigen. Deze massagetechniek oefent in aarden, vertrouwen en bewegingsritmes en is een goede klachtenbehandeling bij zenuwbeknellingen, rug- en/of nekklachten.