Wie is By POP's?

Leuk dat je op deze site kijkt en graag wilt weten wie er achter By POP's zit!

Waar staat POP voor?

 Pamela Odette Phyllis zijn mijn namen die ik bij geboorte in 1968 heb gekregen, waarbij meteen de combinatie van mijn voorletters opvalt: POP. Al snel was dan ook de naam voor mijn praktijk gevonden.


Wat is de geschiedenis van By POP's?

 Thaise massage werd mij (letterlijk en figuurlijk) met de paplepel ingegoten door mijn Thaise oma in wiens huis ik geboren en getogen ben. Mijn oudste oom liet zich dankbaar als "slachtoffer" gebruiken voor mijn massages, waarbij hij meestal binnen zeer korte tijd in slaap viel. Het maakte niet uit of ik met mijn handen masseerde of dat ik over hem heen liep.

Toen mijn eerste kind in 1989 werd geboren, zag ik mijn oma haar masseren. Zonder zicht masseerde ze mijn dochtertje en zag ik van een afstandje het effect van de massage. Vanaf dat moment werd oma's massage een onderdeel van onze bezoekjes. 

Na vele jaren van ervaring in deze door generatie-overgedragen massage wilde ik graag meer leren over de Westerse massagetechnieken en begon, hoe kan het ook anders, met de opleiding Babymassage in 2014, direct gevolgd door technieken met Rebozo-doek. In 2017 heb ik mijn technieken uitgebreid met Wellness-, zwangerschaps-, kind/jeugd- en stoelmassage.

Van jongs af aan ben ik geïnteresseerd in de leefwereld van het kind. Zo mooi om te zien dat een kind met een eigen kijk en de onmisbare fantasie een visie op de wereld heeft. Na jaren vrijwilligerswerk te hebben verricht in kinderactiviteiten kwam enige tijd geleden de grootste wens om kindercoach te worden. Om deze wens in vervulling te laten gaan heb ik daarvoor een HBO-opleiding gevolgd. Omdat er nog genoeg te leren is, zal ik in de toekomst mijn kennis vergroten met literatuur en vervolgopleidingen.


Wat betekent pampering?

Pampering is een mooi Engels woord voor "in de watten leggen" of "verwennen". Met massage laat je jezelf in de watten leggen en geef je je lichaam de ultieme ontspanning die het soms heel erg nodig heeft.

Daarnaast heeft het woord "pampering" dezelfde eerste drie letters als mijn naam Pamela.

Alle massagetechnieken die ik toepas, vallen dan ook met recht onder "pampering"!